top of page
OVER ONS

De Groot slijperij & gereedschappen (voorheen Gereedschapslijperij Mari de Groot) is al ruim 35 jaar een betrouwbare partner op het gebied van scherpslijpen en levering van nieuw gereedschap voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn sterk in de houtbewerkingindustrie en de metaalbranche. In de houtbewerkingsindustrie hebben wij zeer veel kennis en ervaring met het CNC-slijpen en planeren van bandzagen en het slijpen van HM cirkelzaagbladen. Ook zijn wij zeer bedreven in het CNC-profileren van frezen en rugvertandemessen. Voor de metaalbranche slijpen we onder andere HSS metaalzagen, VHM spiraalfrezen/boren, ruwfrezen en maken we Specials. In de loop der jaren heeft de Groot slijperij & gereedschappen een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar relaties en collega slijperijen.

Kwaliteit , service en een scherpe prijsstelling staan hoog in het vaandel. Dit wordt gerealiseerd door onze vakbekwame en enthousiaste werknemers gecombineerd met een modern machinepark.

ONZE KLANTEN

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die zich bezig houden in de houtindustrie, houthandels, interieurbedrijven, meubelmakerijen, bouwbedrijven, ZZP’ers, kunststof- en metaalverwerkende industrie. Dankzij de opgebouwde kennis en ervaring bent u bij ons op het juiste adres voor al uw advies over verspanende gereedschappen in deze sectoren. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Ons werkgebied beslaat heel Nederland. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden er door ons routes gereden waarbij het botte gereedschap wordt opgehaald en het scherpe weer teruggebracht. Op deze manier kunnen wij ter plekke advies geven mochten er zich problemen voordoen. Wij halen de hele zorg met betrekking tot uw gereedschappen uit handen, zodat u zich kan concentreren op uw eigen werkzaamheden.

MARI & RIK

Mari en Rik de Groot, vader en zoon, zijn samen eigenaar van de Groot slijperij & gereedschappen in Someren. Mari heeft het bedrijf in 1986 opgericht en is nog altijd voltijds werkzaam in de organisatie. Rik is in 2013 ingestapt. Waar Mari zich met name richt op de slijpservice is Rik meer gespecialiseerd in de verkoop van nieuw gereedschap. Samen met een team van 2 slijpers in de werkplaats, zorgen zij voor scherp en kwalitatief goed gereedschap.

bottom of page