Frezen & Profiel

Profiel slijpen

Gereedschapslijperij Mari de Groot is gespecialiseerd in het CNC hoogprecisie profileren van frezen, rugvertande- en Flumessen voor zowel de hout- als kunstofverwerkende industrie. Veel collega gereedschapslijperijen weten ons dan ook te vinden voor profielwerk op maat.

U levert een schets/tekening of houtmonster, deze wordt omgezet naar een CAD-tekening. Vanuit deze CAD-tekening slijpt de Walter Helitronic een prachtig glad en vloeiend profiel.

Frezen bestücken

Ook kunt u bij ons terecht voor het opnieuw bestücken van houtbewerkingsfrezen in zowel HSS, HM als Stelliet.

Leveren nieuwe frezen en rugvertande koppen

Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren van nieuwe gereedschappen. Ons programma bestaat uit: Rugvertande koppen, Flumessen, radiusfrezen, verbindingsfrezen, vingerlasfrezen, verstekfrezen , lamellofrezen, vaste- en verstelbare groeffrezen, verstelbare hoekfrezen, frezen met omkeermessen en meerdelige opstapelfrezen. Indien u een frees heeft die buiten het standaardprogramma valt dan maken wij deze speciaal voor u op maat.

Alle frezen zijn zowel te leveren in manuele als mechanische uitvoering, evenals in bestückte als wisselmesuitvoering. De uitvoering van frees wordt bepaald door een aantal factoren: het te bewerken materiaal, de machine, de aanvoersnelheid en het toerental. Advies op maat is waar wij sterk in zijn. Klik hier om ons aanbod te bekijken.