Frezen & Profiel

Profiel slijpen

Gereedschapslijperij Mari de Groot is gespecialiseerd in het CNC hoogprecisie profileren van frezen, rugvertande- en Flumessen voor zowel de hout- als kunstofverwerkende industrie. Veel collega gereedschapslijperijen weten ons dan ook te vinden voor profielwerk op maat.

U levert een schets/tekening of houtmonster, deze wordt omgezet naar een CAD-tekening. Vanuit deze CAD-tekening slijpt de Walter Helitronic een prachtig glad en vloeiend profiel.

Frezen bestücken

Ook kunt u bij ons terecht voor het opnieuw bestücken van houtbewerkingsfrezen in zowel HSS, HM als Stelliet.

Leveren nieuwe frezen en rugvertande koppen

Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren van nieuwe gereedschappen. Ons programma bestaat uit: Rugvertande koppen, Flumessen, radiusfrezen, verbindingsfrezen, vingerlasfrezen, verstekfrezen , lamellofrezen, vaste- en verstelbare groeffrezen, verstelbare hoekfrezen, frezen met omkeermessen en meerdelige opstapelfrezen. Indien u een frees heeft die buiten het standaardprogramma valt dan maken wij deze speciaal voor u op maat.

Alle frezen zijn zowel te leveren in manuele als mechanische uitvoering, evenals in bestückte als wisselmesuitvoering. De uitvoering van frees wordt bepaald door een aantal factoren: het te bewerken materiaal, de machine, de aanvoersnelheid en het toerental. Advies op maat is waar wij sterk in zijn. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

GEREEDSCHAPSLIJPERIJ MARI DE GROOT

AMBACHTEN 11 | 5711 LC SOMEREN

0493-493015 | info@maridegroot.nl