Cirkelzagen

Cirkelzagen Slijpen

Het slijpen van HM cirkelzagen met een diameter van 80-1200mm gebeurt op een 7-assige CNC HM cirkelzagenmachine voorzien van robot.

   

Wij slijpen alle mogelijke tandvormen waarvan hieronder de meest voorkomende zijn weergegeven. Deze Cirkelzagen dienen afhankelijk van het type voor het schulpen, afkorten of groeven zagen in: hout, kunststof, aluminium en metaal. Ook kunnen wij tandreparaties uitvoeren wanneer er bij het zagen een spijker of stuk ijzer is geraakt.

Leveren nieuwe Cirkelzagen

Gereedschapslijperij Mari de Groot heeft een groot aanbod zeer scherp geprijsde Cirkelzagen. Geschikt voor alle merken handcirkelzaagmachines, afkort-zagen en stationaire zaagtafels. Speciale cirkelzagen kunnen speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Klik hier of op het plaatje om ons aanbod te bekijken.

Handcirkelzagen en Halfstationaire Machines

Ook zijn wij dealer van Festool en Protool en hebben wij hiervan een aantal Handcirkel-zaagmachines en Halfstationaire Cirkelzaagmachines in onze showroom staan.

 

Ook wordt het zaagbladmateriaal geslepen waardoor de hardmetalen tand een aantal mm vrij komt te liggen. Op deze manier wordt het slijpproces van de hardmetalen tand geoptimaliseerd. De diamantslijpsteen van de cirkelzaagslijpmachine hoeft nu alleen hardmetaal te slijpen en geen zachter zaagbladmateriaal. Deze extra bewerking verlengt de levensduur van de slijpsteen en resulteert in een egaler en gladder slijpresultaat.

GEREEDSCHAPSLIJPERIJ MARI DE GROOT

AMBACHTEN 11 | 5711 LC SOMEREN

0493-493015 | info@maridegroot.nl