Over ons

Over ons

Gereedschapslijperij Mari de Groot is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van scherpslijpen en levering van verspanende gereedschappen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn sterk in de houtbewerkingindustrie en de metaalbranche. In de houtbewerkingsindustrie hebben wij zeer veel kennis en ervaring met het CNC-slijpen en planeren van bandzagen en het slijpen van HM Cirkelzaagbladen. Ook zijn wij zeer bedreven in het CNC-profileren van frezen en rugvertandemessen. Voor de metaalbranche slijpen we onder andere HSS Metaalzagen, VHM Spiraalfrezen/boren, Ruwfrezen en maken we Specials. In de loop der jaren heeft Gereedschapslijperij Mari de Groot een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar relaties en collega slijperijen.

Kwaliteit , service en een scherpe prijsstelling staan bij Gereedschapslijperij Mari de Groot hoog in het vaandel. Dit wordt gerealiseerd door onze vakbekwame en enthousiaste werknemers gecombineerd met een modern machinepark.

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die zich bezig houden in de houtindustrie, houthandels, interieurbedrijven, meubelmakerijen, bouwbedrijven, ZZP’ers, kunstof- en metaalverwerkende industrie. Dankzij de opgebouwde kennis en ervaring bent u bij ons op het juiste adres voor al uw advies over verspanende gereedschappen in deze sectoren. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Ons werkgebied beslaat heel Nederland. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden er door ons routes gereden waarbij het botte gereedschap wordt opgehaald en het scherpe weer teruggebracht. Op deze manier kunnen wij ter plekke advies geven mochten er zich problemen voordoen. Op deze manier halen wij de hele zorg met betrekking tot uw gereedschappen uit handen en kunt u zich concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd geraakt kijk dan snel verder hoe wij u van dienst kunnen zijn of neem telefonisch contact op met: 0493-493015 of stuur een e-mail naar info@maridegroot.nl

GEREEDSCHAPSLIJPERIJ MARI DE GROOT

AMBACHTEN 11 | 5711 LC SOMEREN

0493-493015 | info@maridegroot.nl